Jazmínová ryža je ľahko stráviteľná a má nízky glykemický index. Táto ryža vás zasýti na dlhú dobu a zabezpečí telu dostatok energie.
Jazmínová ryža má po uvarení veľmi jemnú konzistenciu. Zachováva si svoj pôvodný tvar a je mierne lepivá. Je vhodná ako príloha k mäsovým a zeleninovým jedlám. Môže sa použiť na prípravu rizota, ryžovo-mäsových guľôčok alebo sladkých dezertov.
Návod na prípravu: Jazmínovú ryžu údajne nie je potrebné ani umývať, pretože je veľmi čistá. Stačí, ak ju prípadne len jemne prepláchnete. Doba varenia je zvyčajne 15 až 20 minút.
Zloženie: ryža lúpaná
Krajina pôvodu: Taliansko
Potrebujete pomôcť s výberom?
Radi vám poradíme:

0,38 €
Nový komentár